Lajmet E fundit

‘Mos Prek Me Dorë!’, Mbeshtetesja E Bashes Përplaset Me Kokalarin: ‘Mashtruese, Kush Të Ka Paguar?’

Situatë kaotike në Partinë Demorkatike. Albana Vokshi si kryetare e Lidhjes së Gruas bashkë me Evi Kokalarin dhe aktiviste të tjera të kësaj force politike kanë shkuar në selinë blu, por pas disa minutash janë larguar. Ato pretendojnë se është ndërruar brava nga grupi Basha.

Teksa ato dilnin nga selia dhe mediat i prisnin në hyrjen kryesore, aty kanë shkuar dhe dy mbështetëse të Lulzim Bashës, dhe kanë zhvilluar një debat para kramerave.

Pjesë nga debati para selisë së PD:
Evi Kokalari: Kjo është dhunë verbale, kjo është dhunë verabale
Albana Vokshi: Ju e shfini çfarë po përdor Lulzim Basha
Mbështetësja e Bashës: Sa rrugë ke bo, Amerikë – Shqipëri?

Evi Kokalari: Mos prek me dorë, mos prek me dorë
Mbështetësja e Bashës: Kush të ka paguar ty? Mashtruese. Sa rrugë ke bërë?
Evi Kokalari: Mos më prek me dorë
Albana Vokshi: Evi hajde…

Leave a Reply

Your email address will not be published.