Lajmet E fundit

Kryeministrja e shtetit europian: “Nuk Kemi Burra” 1,800 Dollarë për çdo të huaj që martohet me vajzat tona

Kryeministrja e shtetit europian: “Nuk Kemi Burra” 1,800 Dollarë për çdo të huaj që martohet me vajzat tona

Ndërsa ideja tingëllon pak e sforcuar, qëllimi i saj është për shkak se popullsia është ndalur në rritje, shkruan meganews.al.
Ndaj është edhe shqetësimi i qeverisë në përpjekjen për të kapërcyer “mungesën” e të rinjve në krijimin e një projekti për të rritur normën e lindjeve.

Masat e tilla nuk janë të reja, pasi qeveritë si Japonia dhe Kanadaja kanë zbatuar programe të ngjashme për shkak të plakjes së popullsisë.