Lajmet E fundit

Zarf në shtëpi- Banorët duhet të gjejne gjilpërën në .. kashte

Një shprehje e popullore shqiptare thotë se të gjeturit gjilpërën në kashtë është e pamundur.
Të kundërtën e saj e vërtetuan banorët e shtëpisë ditën e sotme.
Për të përfituar një telefonatë me familjarët, banorët duhet pikërisht të gjejnë një gjilpërë në një dhomë të mbushur me kashtë.

Banorët tashmë janë pregatitur dhe gati për të nisur këtë sfidë në dukje tepër të vështirë.