Lajmet E fundit

Era e keqe e gojës për shkak të PARAZITEVE. Infeksionisti kryesor i sugjeron qytetarëve se si të shpëtojnë veten dhe të dashurit e tyre.

Nga redaksia: mjekët kanë zbuluar një shkak të ri të shfaqjes së frymës së keqe: infeksion nga parazitët. Studimi sapo doli në konluzion se mbeturinat e prodhuara nga parazitët janë toksike dhe formojnë një atmosferë brenda stomakut që është e favorshme për formimin e baktereve dhe krimbave. Për këtë arsye, njerëzit e infektuar me parazitë mund të kenë frymë të keqe.

Vetëm nja dy vjet më parë, komuniteti mjekësor besonte se fryma e keqe formohet në gojë. Në vend të kësaj, studimet e fundit kanë treguar se në realitet arsyeja kryesore është një tjetër dhe është e lidhur me stomakun (i cili gjithmonë ka qenë problem nëse preket nga parazitët). Në këtë mënyrë, studiuesit kanë kuptuar se është e papërshtatshme të injorosh një simptomë të tillë. Infeksioni nga parazitët në formë të rënduar praktikisht përfshin të gjitha sëmundjet serioze që ekzistojnë.

Unë personalisht besoj në studime dhe mund të them që ato përputhen me ato të institutit tonë. Një “frymë e keqe” e parëndësishme do të shndërrohet në një sëmundje më serioze. Në fakt, rreth 92 përqind e vdekjeve kanë të bëjnë me parazitët . Dhe kjo nuk do të thotë vetëm vdekje nga sëmundja, në fakt shumica e të ashtuquajturave “vdekje natyrore” janë shkaktuar në të vërtetë nga parazitët.

Në realitet është një keqkuptim të besosh se parazitët janë vetëm krimba. Ekziston një sasi e madhe parazitësh të ndryshëm që jetojnë në organe të ndryshme. Natyrisht ato përfshijnë sëmundje të ndryshme. Po, edhe krimbat, për të qenë të saktë helmitët, janë shumë të rrezikshëm. Ata gllabërojnë zorrën në kuptimin e vërtetë të fjalës, duke çuar në shkatërrimin e saj, deri në vdekje. Dhe aq më tepër derisa parazitët janë komplekse për tu shkatërruar.

Në trupin tonë ka mijëra parazit, të cilët lehtë mund të jetojnë në mëlçinë, trurin, mushkëritë, gjakun, stomakun dhe zorrët tona. Dhe praktikisht të gjithë janë vdekjeprurës. Disa prej tyre menjëherë fillojnë të veprojnë në mënyrë agresive, duke prishur trupin. Një pjesë e tyre vepron për një kohë të gjatë në një mënyrë të padukshme, derisa të arrijnë deri në atë pikë sa organizmi i njeriut nuk mund të durojë më praninë e tij dhe ndodh vdekja.

Përveç kësaj, sigurisht mund të them që praktikisht të gjithë vuajnë nga parazitët. Problemi është se shumica e këtyre janë praktikisht të pa identifikueshme. Dhe kur shfaqen pasojat, mjekët më në fund përpiqen t’i eliminojnë ato. Edhe në organet e hapura për viviseksion, nevojiten analiza speciale për t’i gjetur ato. Ose të paktën të gjeni shumicën e tyre.