Lajmet E fundit

Juria u taII dhe dyshonte shumë në talentin e saj, nuk e dinin se ajo do ta ngritë publikun në këmbë!

Juria e X-Factor,gjithmone ka pasur lloje të ndryshme të performancave. Në mesin e atyre që kanë mahnitur jurinë, ka pasur edhe të atilla performanca prej të cilave juria është shkrirë së qeshuri.

Në performancat vetëm para jurisë, për t’u zgjedhur në hapat më tutje, pra që të dalin para një publiku të tërë.
Behet fjale per nje vajze e cila pasi te filloje te kendoje, reagimi i jurise dhe publikut eshte spekakolar.

Per me shume shikoni videon:

https://www.dailymotion.com/thealbanian1