Lajmet E fundit

Kjo 86-Vjeçare Ka Jetuar Për Vite Në Këtë Shtëpi, Një Ditë Mori Një Letër Misterioze Që Ka Pikëlluar Gjithë Botën

Një histori që s’duhet humbur! Kush, të paktën një herë në jetë, nuk e ka imagjinuar se çfarë do të bënte nëse do të kishte një milion dollarë?
Disa do ta shpenzonin këtë shumë me kujdes, në mënyrë që të përmbushnin qëllimet dhe ëndrrat e tyre. Të tjerët do të linin punën dhe do të largoheshin për të udhëtuar në botë.

Sidoqoftë, pak do të kishin bërë atë që bëri kjo serbe në pension, e quajtur Maria Zlatich.E gjithë bota u mërzit për të zbuluar atë që papritur ra në duart e një gruaje të moshuar 86 vjeç, e cila jetonte në një fshat të largët