Lajmet E fundit

Sondazh: A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë ndonjëherë i Shqipërisë sipas këtyre fakteve? Voto PO ose JO

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundësi që të shprehim mendimin dhe arysetimin tuaj fansa të dashur rreth çështjes së fundit që ësht hapur për Kryeministrin Edi Rama pas vendimit të SHBA-ve për futjen në listën e zezë të Ish Kryeministrit Sali Berisha.

Sipas SHBA-ve kryeministri Rama është më i duhuri për Shqipërinë dhe se ndryshimet në sistemin ligjor dhe ekonomik si ka bërë askush më mirë se sa Kryeministri Rama deri më tani. Pashtu SHBA-të kanë qartësuar që aleatin kryesor në Ballkan për shum vite me rradhë e ka pikërisht Shqipërinë dhe se “fryma” e Partisë Socialiste ësht më e mir ndonjëherë për një shtet demokratik dhe të përparuar.

Andaj ne si redaksion kemi hapur një SONDAZH në të cilin dojmë mendimin tuaj rreth çështjes se “A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë ndonjëherë i Shqipërisë sipas këtyre fakteve?” Shpreh mendimin duke sht ypur ne v1de0n e mep0shtme dhe duke u pergjigjur me PO ose JO