Lajmet E fundit

Sondazh: Pas shkarkimit të Ilir Metës a meriton ky politikan të jetë President i vendit ? Votoni në sondazh

Sondazh: Pas shkarkimit të Ilir Metës a meriton ky politikan të jetë President i vendit ? Votoni në sondazh
Sondazh i bërë online në ditët në vijim, shqiptarët do të votojnë dhe do shohim përfundimin se a është përgjigja pozitive apo negative në lidhje me çështjen President .

Shume njerëz kanë thënë se në keto zgjedhje Meta i bëri gabimet e veta dhe deklarata e tij nxi.tën shum reagime nga faktori ndërkombëtarë dhe ai vendor.

Sondazh: Pas shkarkimit të Ilir Metës a meriton ky politikan të jetë President i vendit ? Votoni në sondazh
Pikërisht tani pas votës kundër presidentit në kuvend dhe defakto ndodhi dhe shkarkimi i tija me këtë rast kemi edhe krijuar sondazhin gjithkombëtarë se a është momenti dhe koha që Pandeli Majko të mer pozitën e Presidentit të vendit.

Për të votuar sondazhin sht yp rejkIamen e mp0shtme dhe voto ose ne komente