Lajmet E fundit

Vetëm 1% e njerëzve mund ta shohin kafshën në figurë

Kështu që psikologët përdorën artin për të studiuar personalitetet e njerëzve.
Fotografia e mëposhtme është gjithashtu një iluzion që u bë shumë popullor në mediat sociale disa muaj më parë. Njerëzit që postuan atë deklaruan se vetëm 1% e njerëzve janë në gjendje të zbulojnë kafshën në foto brenda dy minutash të para.Shtyp hapës.iren rekl.amuese me poshtë dhe gjeni pergjigjen e saktë