Lajmet E fundit

“Ikim për drek dhe nënshkruajmë biznesin”: Vje.dhja spektakolare e shqiptarëve ndaj bosit të DUBAI-t në ishullin e miliarderëve

Mediat greke kanë publ.ikuar detaje në reja në lidhje me ope.racionin e pol.icisë kundër një gru.pi të rinjsh me origjinë nga Shqipëria, të cilët vi.dhnin pasan.ikët në ishullin e famshëm grek, Mykonos.
Këta të fundit kishin shp.ikur fjalorin e tyre duke mos përdorur asnjëherë terma si “vje.dh”, ndërkohë që në vend të tij, kur kishin ndërmend të bënin vje.dhje përdornin “hajde pijmë kafe”.

Poli.cia i seku.estroi atyre më shumë se 300 mijë euro cash, telefona, çanta dhe bizhuteri të shtrenjta, të cilat ia kishin marrë mi.liade.rëve që vizitonin Mykonosin.
Një ndër rastet më të famshme ishte fu.tja në vilën e marrë më qira nga një miliarder 37-vjeçar nga Dubai, të cilit i mo.rën para, bizhuteri dhe dy telefona të shtr.enjtë. Të njëjtin fat pati edhe një tjetër mili.arder nga Libani, vila e të cilit po ashtu u v.odh nga grupi në fjalë.