Lajmet E fundit

Na Habiti/ Këngëtarja Shqiptare Jep Kushtet Për Burrin E Saj: E Dua Mysliman Dhe Të Jetë I Pastër, Të Jetë Bërë Edhe

Këngëtarja Romina Aliaj ka deklaruar se do të dëshironte që burrin i saj të ishte mysliman.
Gjatë një interviste për emisionin “Ekspuls”, ajo ka thënë se një nga arsyet është sepse burrat myslimanë janë të pastër, pasi marrin abdes 5 vaktet.Pamjet ne linkun me poshte

“Nuk jam praktikante 100% por jam myslimane, nuk e mohoj, por praktikante jo shumë. Vlerësoj shumë pastërtinë tek një mashkull, sidomos myslimanët njëherë se marrin abdes 4 herë në ditë dhe janë, kuptohet vetë”,- tha këngëtarja.
Ne i urojme qe deshira ti plotesohet dhe te kete nje jete te lumtur.Pamjet ne linkun me poshte.