Lajmet E fundit

Popull I Dashur: A Jeni I Kënaqur Me Punën E Elvis Nacit? Klikoni Votoni PO-JO

Popull I Dashur: A Jeni I Kënaqur Me Punën E Elvis Nacit? klikoni votoni PO-JO
Nje sondazh online eshte hapur keto dite dhe po votohet per teologun e mirenjohur hoxhe Elvis Naci, aty eshte bere pytja se sa jane valle

te kenaqur populli shqipetar nga puna e hoxhes se nderuar dhe se a i besojne punes se hoxhes per bamiresi. Ju lutem klikoni me poshte dhe jepni mendimin tuaj

Popull i dashur: A jeni i kënaqur me punën e Elvis nacit? votoni online Po-Jo Votoni online Po – Jo në sodnazhin online ps rekl.amës 5 sekondshe ose në koment!!Ju lutem klikoni me poshte dhe jepni mendimin tuaj