Lajmet E fundit

Sondazh: Cili është më njeri i fjalës, Albin Kurti apo Edi Rama? Votoni

Dje në qytetin Prespë të Maqedonisë së Veriut u mbajtë Samiti i vendeve Ballkanike ku morën pjese shtetet si Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut, Serbia dhe Mali i Zi. Në këtë samitë tema kryesore ishte stabiliteti i vendeve në Ballkan dhe rimëkëmbjet ekonomike pas kësaj situate me Pandeminë.

Në këtë samitë fjalimin e tyre si Edi Rama por dhe si Albin Kurti fjalën kryesore e kishin në lidhje me çështjen e Mini-Shengenit Ballkanikë të cilin Edi Rama me vendet ballkanike e krijoi. Por nga ana tjetër Albin Kurti përsëri ishte kategorikisht kundër këtij projekti për shkak se Serbia ende nuk e pranon Kosovën si shtet të pavarur.
Për këtë arye kemi vendosur të bëjmë një sondazh mbarë shqiptarë dhe për ti marë mendimet e juaja se cili nga këto dy burrështetas e ka me të drejtë dhe Cili mendoni së është më njeri i fjalës? Votoni më poshtë pas hapësirës e marketingut ose tek portali ynë në facebook: