Lajmet E fundit

Temperaturat nën zero! Si e kaluan banorët natën jashtë?

Beniada vendosi të hapë mbrëmë gjatë spektaklit të “Big Brother VIP”, kutinë e Pandorës, duke dënuar banorët e tjerë.

Ajo fitoi një udhëtim në Dubai dhe Maldive për vete dhe tre anëtarët e tjerë të familjes dhe nga ana tjetër, zarfi i zi kërkonte që banorët të kalojnë natën jashtë, të bëjnë dush dhe të flenë në oborr.

Beniada zgjodhi të shpëtojë Einxhelin bashkë me vetë. Të gjithë konkurrentët e tjerë morën shtresat dhe u shtrinë pranë zjarrit. Me temperaturat nën zero, ata ‘u nxehën’ duke kënduar të gjithë njëzëri.