Lajmet E fundit

Shkoi Te Mjeku Me Dhimbje Të Forta Veshi/ Mjeku Rrëqethet Nga Ajo Që Gjen Brenda Veshit Të 24-Vjeçarit Dhe Bën Apel: Mos Lini Ushqim Afër Vendit Ku Flini

Shkoi te mjeku me dhimbje të forta veshi/ Mjeku rrëqethet nga ajo që gjen brenda veshit të 24-vjeçarit dhe bën apel: Mos lini ushqim afër vendit ku flini
Shkoi te mjeku me dhimbje të forta veshi/ Mjeku rrëqethet nga ajo që gjen brenda veshit të 24-vjeçarit dhe bën apel: Mos lini ushqim afër vendit ku flini

Një 24-vjeçar nga Kina shkoi te mjeku për vizitë me dhimbje të mëdha në vesh. Ai vazhdimisht thoshte se ndjente sikur diçka po i lëviste brenda veshit të ti
Gjatë vitzitës mjeku zbuloi diçka që e tme rroi. Brenda veshit të tij ishte një insekt dhe madje kishte lëshuar edhe vezë. Dyshimet që mjeku pati në fillim ishin të gjitha të vërteta.
Mjeku gjeti në veshin e të riut, një duzinë ende buburrecash foshnje dhe nënën e tyre. Ai duhet t’i hiqte ato sa më parë nga veshi i të riut, sa më shpejtë të jetë e mundur në mënyrë që atij mos t’i dëmto hej veshi. Mjeku më vonë tha:

Ai ishte me fat sepse ai lloj bubureci që ishte në veshin e tij mund të lëshoj deri në 40 vezë. Por i riu ishte me fat sepse në veshin e tij ishin vetëm 10 vezë. Mjeku në fillim hodhi ilaç në veshin e të riut, për t’i vënë insektet në gjumë dhe më pas ia hoqi me mundim.
Dr. Tenxiang zbuloi për mediat lokale se pacienti kishte një zakon që të linte ushqimi pranë shtratit të tij ndërsa ai flinte. Kjo është ajo që me siguri tërhoqi buburrecin. Mjeku po ashtu ka dhënë këshilla që të respektohen të gjitha rregullat e higjenës personale për veshin.