Lajmet E fundit

12 përpjekjet budallaqe të grab.itjeve të regjistruara nga kamerat e sigurisë (VIDEO)

Hajdutët shpesh mund të jenë pak të çorganizuar dhe madje edhe budallenj, dhe kjo video është provë e vërtetë e kësaj. Në planetin tonë ndodhin shumë vje.dhje dhe atë statistikisht cdo sekond ndodhin nga 12 vje.dhje në botë, prandaj kemi edhe mundësinë që kamerat e sigu.risë të kapin shum raste apo detaje nga këto ngjarje.

Ka nga ato ngjarje ku edhe ana komike apo të qeshurat skanë fund pasi që shumica e tyre nuk mund ta realizojnë planin siç edhe ata e kishin paramenduar ta bënin, dhe në këtë situatë të qeshurat janë pafund si për popullatën civile por edhe për poli/cinë. Shikoni 12 përpjekjet më të çmendura të grabitjes që kamerat e vëzhgimit mund të zbulojnë.