Lajmet E fundit

5000 euro bakshish vetëm për këndimin e refrenit! Epo kjo është një HIT! (Video)

Të regjistrosh një këngë dhe të presësh që thas.hethemet të bëhen të famshme nuk është vetëm tu.rp, por edhe mëkat, por të regjistrosh një këngë dhe thjesht refreni t’i gëlltisë 5000 euro – atëherë kjo do të thotë që ke bërë një punë të mirë.

Atëherë edhe nëse ju qeshin, nuk është e frikshme, sepse derisa dikush qesh, ju ngarkoni gomarin tuaj. Dhe a nuk i justifikon qëllimi mjetet. I tillë është rasti me këngëtaren folklorike Tea Tairovi e cila vetëm tre javë pasi prezantoi këngën “Hajde” për publikun, filloi ta përiftonte shuma të mëdha parash falë saj.

Dhe po, përshëndetje për kolegët tanë nga vendi ynë, të cilët ankohen në Facebook se pandemia i ka shkatë.rruar ato dhe se nuk kanë pasur të ardhur, ndërsa kjo këngëtare me vetëm një refren bëri namin dhe fitoi 5000-euro. Shikojeni videon:

@5.mp3

#fypシ #fypppp #foryoupageeeeeeeeeeeee #fypppppp #fypシ #fypppp #viral #fypppp #fyppp #fypp #fypppp #fypppppp #fypppppp

♬ original sound – s a r a