Lajmet E fundit

Aurela Gace Pë Rlot Me Fjalët Për Nënën/Njëherë E Pashë Duke Qarë: Kur Vëllai Dhe Motra…

Këngëtarja Aurela Gaçe ka përl otur rrjetin me sta tusin dr ejtuar mmasë së saj e cila sot f eston d itëlindjen. Gaçe ka kujtuar m omentet kur motra dhe vëllai i kën në emi gracion, si një nga periudhat më te k eqe dhe të dhi mbshme njëherësh për të ëmën e saj. P ostimi i Gaçes:

Gëzofsh edhe 100 d itëlindje pranë nesh ma. Ne, 3 fëmijët e tu, u rritëm nga nje grua e f ortë, e dhi mbsur në tē njejtën kohe, z emërgjerë, lu aneshë kur duhej ,e lirë në shp irt e në me ndje / poshte shfaqen pamjet tjera

Se kisha parë kurrë të q ante ne s yrin tonë, derisa i ku ne emi grim vetëm 14 vjeç, vèllai i vetëm,me gomone ….e më vonë motra 15 vj eç… .vetëm atehere e pashe te th yhej…. duhet te duronte pa i parë vite e vite , pr iste një t elefonatë nga ata, nje zë qe u thoshte se ishin mirë / poshte shfaqen pamjet tjera
Si m und të durojë kaq shume z emra e nënës e prapë të gjejë f orcë te japë e japë për gjithe njerëzit qe e rrethojnë ? P erpjekjet per nje jete me te mire vazhdonin.
I mora ketu prinderit, te ishim bashkë . Pa e kuptuar se i ata ndi heshin të h umbur…punën qè kishin pas, ishte v ēshtire ta kishin po njesoj, familja e tyre nuk ishte me afer, rreth i te afermve, i miqve nuk ishte më aty.

Une isha f are e re e se kuptoja dot kete ndryshim qe ndodhte për ta. Ajo ishte mami-inf ermiere . Mbaja mend si femije qe binte dera me u rgjence kur kishte ndonje l indje te v eshtire e megjithese nuk ishte turni i saj, njerezit qe ishin ne h all e kerkonin . Vone e kam k uptuar sa e zonja ishte. Kishte te bente me jetë nj erezish e ata e be sonin.
Ne Tirane ishte veshtire te gjente te njejten pune, njesoj, e tu rnet e natës nuk ishin më të p erballueshme. Punoi me vone ne k onsultoren e femijeve ,e sot ka shume njerez qe me thone se mami eshte kujdesur per femijet e tyre…ka shume qe me thone se mami i ka pritur te vinin ne jete nga duart e saj. Une nd ihem shume shume krenare.