Lajmet E fundit

Erdogan: Shqipëtarët nën Perandorin Osmane jetonin si pashallarë, tani jetojnë në skamje duke pretenduar Europën Fukarallëku I Myti

Presidenti turk, Recep Tayip Erdogan, i ka vlerësuar si të thella marrëdh.ëniet në mes të Shqipërisë dhe shtetit turk. Madje, këto marrë.dhënie ai i ka quajtur edhe si të pashoqë mes vendeve të tjera. Ai gjithashtu ka thënë që Kryeministri Rama është mik i afërt i tij dhe se kjo miqësi do të konkretizohet me shumë projekte të mira në favor të Shqipërisë.

Por, presidenti Erdoganë në një intervistë për televizionin shqiptar Top Channel, nuk ka pa folur edhe për të kaluarën e këtyre dy popujve, duke ilustruar kështu marr.ëdhëniet e tanishme, që ai i quajti të thellë. Ai potencoi që në kohën e Perandorisë Osmane shqiptarët kanë jetuar shumë jetë luksoze dhe kanë qenë popull i pasur,ndërsa tani duke pretenduar Europën populli shqiptarë është njëri ndër popujt më të varfër në Europë.