Lajmet E fundit

I ndodh trishtimi spikeres së lajmeve duke shkuar live :11 milion njerëz qeshën me atë që panë! (VIDEO)

Drejtuesja e lajmeve ishte live dhe ndodhi e papritura:11 milion njerëz qeshën me atë që panë! (VIDEO). Pasi ndërpreu lajmin që u transmetua drejtpërdrejt, një qen i lezetshëm u bë një sens.acion viral! Drejtuesja e lajmeve, e njohur si Linarte, papritmas ndaloi së lexuari lajmet kur dëgjoi qenin që leh në studio.

Labradori i Zi pastaj erdhi në tryezën e saj, u ngjit në të dhe luajti para kamerës. “Ashtë një qen! Çfarë bën një qen në studio? Linarte pyeti dhe pranoi se ajo ende preferon macet. Shikoni videon, e cila është parë mbi 11 milion herë deri më tani! Reagimi i saj është epik dhe se do qeshëni pa kufi me këtë reagim. Shikojeni videon: