Lajmet E fundit

I Vendosën GPS Shqiponjës Për 20 Vite, Ajo Që Zbuluan Më Pas Do T’ju Befasojë

E pabesueshme dhe në kufijtë e të paimagjinueshmes është veprimi që kanë bërë disa studiues të një Universiteti në Kazakistan.
Ata i vendosën një GPS një shqiponje në trupin e saj, duke ndjekur për gati 20 vite rrugët që ajo ndiqte gjatë dimrit dhe verës.
Pasi e gjetën sërish shqiponjën panë në se rrugët që ajo ndiqte janë të përafërta me rrugët që kanë pas ndjekur karvanët në periudhat e mëparshme.

Studiuesit janë duke bërë kërkime tashmë mbi faktin nëse ka një lidhje mes itinerarit që ka zgjedhur shqiponja dhe rrugës së karnavanëve, megjithatë vetëm harta e rrugëtimit të saj është një magji më vete.Shty’p hapsiren artikulli vazhdon..