Lajmet E fundit

Mos e kruani me shqiptarët: Haj.duti ten.toi ti’a vje.dhë çantën të fejuarës së shqiptarit në New York, ai e neut.ralizon shum shpejt

Një inc.ident i ka ndodhur së fundmi shqiptarit që jeton e vepron në SHBA, Marko Kepi ku një ha.jdut i vodhi çantën e të fejuarës së tij. Kepi, i cili kand.idon për anëtar këshilli në New York, arriti ta neutr.alizojë haj.dutin.
Ky i fundit kishte hyrë në makinën e tyre, kishte ma.rrë çantën që kishte gjetur brenda saj dhe ishte la.rguar me vr.ap, ndërsa Kepi dhe persona të tjerë iu vu.në në ndj.ekje.

“Ai u për.poq të ik.te, por e ka.pa dhe ia mora cantën. I thashë: Nuk ke për të shkuar askund derisa të vijë pol.icia”, tha Kepi për mediat amerikane. Falë rea.gimit të shpejtë të Kepit, haj.duti është arr.estuar nga poli.cia.
Ai është identifikuar si një 21-vjeçar i quajtur Amir Aspek, ndërsa gjatë neut.ralizi.mit nga shqiptari dëgjohet të thotë: “Më lë.sho, më lejo të largohem”. Më poshtë pamjet: