Lajmet E fundit

Klasi i tij: Një lëvizje e Ronaldos shkakton humbje prej 4 miliard dollarësh tëk Coca Cola (Video)

Të gjithë e dinë që çdo gjest apo fjalë e Cristiano Ronaldos ka ndikim global. Një veprim i tij në konferencë për media, ka pasur pasoja të mëdha financiare për kompaninë e pijeve Coca-Cola. Ylli portugez i hoqi dy shishe të Coca-Colas nga tavolina dhe bëri thirrje te njerëzit që të pijnë më shumë ujë.

24 orë më vonë, Coca-Cola ka humbur hiç më pak se 4 miliardë euro. Kompania amerikane në mesditën e së hënës, në tregun e aksioneve kishte vlerë 242 miliardë dollarë, ndërsa tani ka rënë për 1.6% me 238 miliardë dollarë. Andaj kjo është fuqia e famës posaçërisht kur bëhet fjalë për një emër si Cristiano Ronaldo.