Lajmet E fundit

Tani edhe oficialisht rrë.zikun e kemi më pranë, Rama dhe Blinken nënshkruajnë marrëveshje për 5G-në (video)

Kryeministri Rama takoi pasditen e sotme Sekretarin Amerikan të Shtetit, Antony Blinken në Bruksel. Rama e cilësoi atë një takim shumë miqësor e të dobishëm, që u mbyll me nënshkrimin e marrëveshjes për koordinimin e teknologjisë 5G mes ShBA dhe Shqipërisë. Sipas informatave paraprake kjo marrëveshje do të filloj të zbatohet duke filluar që nga ky vit dhe do të mbaroj në 2023.

Pas nënshkrimit të marrëveshjes për antenat 5G Rama deklaroi kështu: Bruksel – Me Sekretarin e Shtetit, Antony Blinken, në një takim shumë miqësor e të dobishëm, që u mbyll me nënshkrimin e marrëveshjes për koordinimin e teknologjisë 5G mes ShBA dhe Shqipërisë?

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=779185562784970