Lajmet E fundit

100% efektive: Ndaloni dhimbjen e kokës pa medikamente, mjeku i njohur tregon teknikën në varësi të dhi.mbjes

Dhi.mbjet e kokës mund të kurohen pa marrë qetësues. Ylli Merja, specialist i bimëve mjekësore u drejtohet praktikave natyrale dhe jo medikamenteve. Ai thotë se ilaçet e lënë aty problemin, thjesht e “mbulojnë” përkohësisht, ndërsa për të kur.uar duhet zbuluar shkaku.

I ftuar tek “Vila24” moderuar nga Androniki Kolka, Merja sqaron se nëse kemi dhi.mbje në pjesën e prapme, shpesh shkak është cervikalja, në lobin e përparëm duhet të dyshojmë për sinozit, në pulsim të anëve të kokës, problemi lidhet me ndonjë vi.rozë.

Merja thotë se në fillim duhen pirë 2 gota ujë për të vërejtur nëse dh.imbja vjen nga toks.inat në kokë apo mungesa e duhur e lagështirës, ndërsa jep edhe sugjerime për ku.rimin e secilës duke besuar si përherë tek çajërat qetësues e past.rues të organizmit.