Lajmet E fundit

Ardit Gjebrea Flet Per Pengun Më Të Madh Të Jetës Së Tij, E Tha Në Emision Me Gjysme Zëri…!!!

Ardit Gjebrea flet per pengun më të madh të jetës së tij, e tha në emision me gjysme zëri…!!!
Ardit Gjebrea flet per pengun më të madh të jetës së tij, e tha në emision me gjysme zëri…!!!
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ardit Gjebrea Flet Per Pengun Më Të Madh Të Jetës Së Tij, E Tha Në Emision Me Gjysme ZëriAi është një nga figurat më popullore dhe të dashura të ekranit shqiptar.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Moderatori i njohur Ardit Gjebrea u shfaq sot si çdo të dielë në emisionin e tij “E diela shqiptare”.Por në kohën që ishte duke trajtuar një histori në rubrikën “Kam një mesazh për ty” Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…