Lajmet E fundit

Gruaja thyen rekordin botërorë dhe lind 10 fëmijë njëherësh! Të jenë me shëndet

Një grua Afrikën e Jugut ka thyer numrin rekord, duke lindur 10 fëmijë nga një shtatzëni e vetme. Sipas mediave të huaja, 37-vjeçarja, ka lindur 7 djem dhe tre vajza.Gosiame Thamara Sithole nga Afrika e Jugut lindi në një spital në qytetin e Pretoria në qershor.

Sithole thuhet se ka th.yer rekordin botëror Guinness të mbajtur nga Malian Halima Cissé i cili li.ndi nëntë fëmijë në Marok muajin e kaluar. Rek.ordi Botëror Gui.nness nuk e ka regjistruar ende këtë li.ndje në faqen e saj.

Burri i Thamara, Teboho Tsotetsi u citua duke thënë: “Janë shtatë djem dhe tre vajza. Ajo ishte shtatë muaj dhe sh.tatë ditë shta.tzënë. Jam i lumtur Jam emocionues. Nuk mund të flas shumë. Le të flasim përsëri në mëngjes ju lutem, “.