Lajmet E fundit

Mesazhi i Erdogan ndaj Shqiptarëve!: Mos i besoni Europës, ajo gjithnjë ju ka shfrytëzuar dhe i keni trojet e ndara!

Erdogan është pyetur nga nje gazetar rreth shqipërisë dhe greqisë Erdogan tha se Turqia do të jetë afër Shqiprisë dhe nuk do të lejoj një situat të re Shqiptarët kan humbur gjithnjë nga Evropa. Shqiptaët nuk mund ti besojn evropes më shumë se Turqisë dhe ne e kemi Obligim një gjë të tillë.

Historia e shqiptarëve e turqëve është mani.puluar se ne jemi vëllezër mes vete. Fakt konkret janë vetë hartat në ballkan apo kufijtë në ballkan që tregojnë qartë se cili popull ka vuajtur më shum dhe vuan ende nga padrejtësitë nga Europa laike dhe për ironi ende merr besimin tuaj ndaj tyre se do ju ndihmojnë ndonjëherë – thotë Erdogan.