Lajmet E fundit

Rama jep njoftimin me shumë rëndësi: “Afati është deri më 30 qershor” (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë një njoftim të rëndësishëm të ministres së Arsimit, Evis Kushi. “Thirrje e hapur për të gjithë ata përfaqësues të botës akademike, brenda apo jashtë vendit, për të aplikuar dhe dhënë kontribut si Drejtor i Përgjithshëm apo një prej 11 Anëtarëve të Bordit të Akreditimit të Agjencisë së Sigurimit së Cilësisë në Arsimin e Lartë”, shkruan Rama.
Postimi i Ramës:

“#BashkohuMeNe për të kontribuar në arsimin e lartë!
#Thirrje e hapur për të gjithë ata përfaqësues të botës akademike, brenda apo jashtë vendit, për të aplikuar dhe dhënë kontribut si Drejtor i Përgjithshëm apo një prej 11 Anëtarëve të Bordit të Akreditimit të Agjencisë së Sigurimit së Cilësisë në Arsimin e Lartë (#ASCAL).
Kriteret e aplikimit i gjeni në linkun e #MASR:

https://arsimi.gov.al/thirrje-per-anetare-ne-bordin-e…/
Ndërsa afati i aplikimit është deri më 30 qershor, 2021.
Suksese të gjithë aplikantëve!

#SkaKohëPërPushim”, shkruan Rama.
https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=343853497080316