Lajmet E fundit

Analisti ynë: “U fjalosa me gruan dhe nga inati lash një tjetër femër me barrë!” Tani ndodhem në hall të madh

“Jam 34 vjeç nga Fieri dhe me profesion jam Analistë, ndërsa gruaja ime ime është 31 vjeç. Kemi qenë së bashku për gati dy vjet, por po debatonim pothuajse gjatë gjithë kohës. Ajo është shumë pasiononte, por sa herë debatoja me të, nuk dinte se çfarë fliste. Gjërat ishin përkeqësuar aq shumë mes nesh, sa fli.nim të ndarë.

Pas një debati shumë të ma.dh, vendosa të largohesha dhe kontaktova disa shokë me të cilët shkuam në një bar ku u takova me një grua tjetër. Ajo ishte e mrekullueshme, 29 vjeç dhe bru.ne me një tr.up mjaft elegant. Shkuam në shtëpinë e saj dhe bëmë s.k s. Më pas jemi takuar disa herë të tjera dhe e njëjta gjë ka ndodhur.

Por sado e shkëlqyeshme të ishte mar.rëdh.ënia s.ks.uale, ne nuk kishim shumë për të folur me njëri-tjetrin. Gjatë gjithë kësaj kohe më ka mu.nguar me të vërtetë ish-i im. E kontaktova dhe u tak.uam sërish, E kuptova se sa shumë më kishte mun.guar. Hendeku i moshës nuk ka qenë kurrë problem mes nesh.

I tregova çdo gjë dhe tani ajo nuk di nëse duhet të më besojë apo jo. Ndihem tmerrësisht keq që i theva zemrën të dashurës time. Nuk mund të jetoj pa të”. Andaj kerkoj ndihmën tuaj ju lutem, cila është gjëja më e mirë të bëjë në këtë situatë, të lë gruan apo ta mbaj gruan?