Lajmet E fundit

“Po Lëvizte Shumë”, Reagimi Absurd I Mjekëve Që Gabuan Gjatë Lindjes Po Bën Namin Në Rrjetet Sociale

Darya Kadochnikova kishte ëndërruar prej kohësh momentin kur do të shtrëngonte në krahë të voglën e saj, do t’i merrte erë dhe do t’i ledhatonte fytyrën e njomë

por kurrsesi s’e kishte imagjinuar që në fytyrën e saj të shihte një çarje të thellë, shkaktuar as më pas e as më shumë se nga papërgjegjshmëria e mjekëve që e ndoqën gjatë lindjes.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Nuk është hera e parë dhe me siguri as e fundit që në sallën e lindjes ka të papritura, por ky rast që vjen nga Rusia ka shkaktuar një valë indinjate jo vetëm nga mijëra gra, por edhe vetë bluzat e bardha. Supozohej që mamaja e re të bënte lindje natyrale në një spital publik, por në momentin e fundit mjekët i këshilluan ndërhyrjen me prerje cezariane pasi fëmija kishte ndryshuar pozicionin dhe nuk ishte gati të dilte.

Aplikimi i epidurialit nuk pati asnjë efekt tek gruaja 19-vjeçare, madje as anestezia intravenoze që mjekët tentuan pas disa përpjekjesh për ta qetësuar, kështu që ajo ndjeu gjatë gjithë kohës prerjen që bënin mjekët.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Megjithatë asnjë dhimbje nuk krahasohej me çastin kur i sollën vajzën e vogël, me një shenjë prerjeje të dukshme afër hundës, nën syrin e djathtë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..