Lajmet E fundit

Zoti na ruaj: Si duket të.rmeti në Meksikë . Shikojeni fuqine e zotit..(VIDEO)

Tër.meti (drid.hja e tokës) është fenomen natyror, që i go.det vendet e ndryshme të botës. Pasojat e tij, kryesisht janë fat.ale. Shkenca e shkencëtarët kanë diskutuar për shka.qet fizike të tër.metit, por ai akoma mbetet një fe.nomen eni.gmatikë, i pand.alshëm dhe i bef.asishëm.

E, përtej kësaj, Kur’ani ka folur për aspekte metafizike të tër.metit, sipas të cilave, tër.metet ndodhin brenda vullnetit të Allahut, dhe përçojnë mesazh për shoqërinë. Andaj këto pamje më poshtë dëshmojnë se fuqia e zotit është e pamohueshme dhe se vetëm me urdhërin e tij mund të bëhen gjërat. Ndiqeni nje te.rmet teper te fuqishmem, qe ka ndodhur ne Meksike:(video)