Lajmet E fundit

Burri Me 39 Gra, 94 Fëmijë Dhe 33 Nipër E Mbesa Kërkon Përsëri Nuse

Mund të duket e pavertete, por Ziona Chana ka 39 gra, 94 fëmijë dhe 33 nipër e mbesa.

>
Ata të gjithë jetojnë me të në shtëpinë e tij katër-katëshe me 100 dhoma, të rrënnuara midis kodrave të fshatit Baktëang në shtetin Indian Mizoram.Ndiqen! videon per te kuptuar se paer qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kjo nënkupton shumë vota. Dhe çdo votë numërohet.
Kështu që familja është shumë e njohur dhe e parapëlqyer tek politikanët.

70 vjeçari tregon se kurdoherë bëhen zgjedhjet në shtëpinë e tyre vijnë politikanë që lusin për votë. Familja e tij quhet më e madhja në botë, dhe është në fakt një sekt patriarkal i krishterë.Ndiqen! videon per te kuptuar se paer qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Në një vakt ushqimor kjo familje ka nevojë për 30 pula, 60 kg patate dje 100 kg oriz.
Chana tregon se ende është i interesuar për një grua: “Për të zgjeruar sektin tim, unë jam i gatshëm të shkoj edhe në SHBA për t’u martuar,” tha ai.Ndiqen! videon per te kuptuar se paer qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…