Lajmet E fundit

Ish-Missi Shqiptar Që Kandidoi Për Deputete: Dëshira për tu bërë deputete ishte thjesht për të përfituar financiarisht

Ish-Miss-i Silvana Bushati, e cila kandidoi për deputete më 25 prill, nën logon e ABEOK (Aleanca Bashkimi Popullor Emigracioni – Ora e Shpresës dhe Konservatorët), e drejtuar nga Kujtim Gjuzi, në qarkun e Shkodrës, ka qenë e ftuara e Rudina Magjistarit.
Por për të folur për volejbollin, jo për politikën. Shikovid me poshte:
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Pyetjes nëse ka perspektivë për ata që duan të bëhen sportistë, iu përgjigj me “jo” duke thënë se sporti në përgjithësi nuk është në ditët e tij më të mira!Rudina Magjistari: Në Shqipëri a shihni perspektivë për një sportist? Apo mundësia e vetme që ka është ikja jashtë?Silvana Bushati: Unë nuk do t’ia jepja vajzës time volejbollin. Me dëshirën time jo. Ajo e do shumë volejbollin se më sheh kur luaj, por jo.

Rudina Magjistari: Pse? Silvana Bushati: Për mua është humbje kohe.Rudina Magjistari: Pse? Pse jo?Silvana Bushati: Nuk ka asnjë të ardhme, asgjë. Nëse do t’i përkushtohemi 100% volejbollit nuk do të ketë mundësi të bëjë diçka tjetër për veten, por edhe të ardhurat. Të luash për 250 mijë Lekë në muaj nuk ia vlen.

Rudina Magjistari: Pra, duhet të bësh diçka tjetër paralel?

Silvana Bushati: Të jem e sinqertë, flas sepse e dua sportin me gjithë shpirt, por me një rrogë të tillë sa nuk kanë mundësi të blejnë as atletet, më vjen keq që të luajë. Ka shumë nevojë për mbështetje.