Lajmet E fundit

Janë Të Martuar Por Burri Ka 20 Vjet Që Nuk I Flet Gruas Së Tij, Arsyeja E Tij Është E Padëgjuar Më Parë Dhe Do T`Ju Habisë

Janë të martuar por burri ka 20 vjet që nuk i flet gruas së tij, arsyeja e tij është e padëgjuar më parë dhe do t`ju habisë

A ndiheni të refuzuar nga partneri juaj dhe, si hakmarrje, refuzoni të flisni, ndoshta disa orë apo edhe një ditë? Ky burre mbajti nje qendrim duke qene i heshtur me gruan e tij për 20 vjet.

Tingëllon pothuajse e pamundur, por kjo është ajo që ndodhi midis një çifti japonez, edhe pse ata jetonin së bashku,derisa njëri nga fëmijët e tyre vendos t’i marrë gjërat në duart e veta. Otou, nga Japonia jugore, ka tre fëmijë me gruan e tij, Yumi.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Otou i ka dhënë Yumit rastin më ekstrem të trajtimit të heshtur, që zgjati 20 vjet, pervec te ndonje rasti te komunikimit nepermjet ndonje ‘murmuritjeje’ neper dhembe. Imagjinoni këtë: Djali 18-vjeçar i çiftit, Yoshiki, kurrë nuk kishte dëgjuar prindërit e tij të flisnin me njëri-tjetrin.

Kështu, Yoshiki i shkroi një emisioni televiziv popullor duke kërkuar ndihmën për të ndihmuar prindërit e tij të kapërcejnë problemin. Një çift u organizua për çiftin në park ku ata paten takimin e tyre ne park, me tre fëmijë të kujdesshëm dhe te mbytur ne lot. Otou më në fund u hap me gruan e tij: “U be kohe e gjate qekur kemi folur. Ishit aq e shqetësuar për fëmijët. Yumi deri tani, ju keni duruar shumë vështirësi. Dua të dini se unë jam mirënjohës për gjithçka. ”

Ai më tej shtoi: “Isha … xheloz. Isha i zymte për këtë. Tani nuk ka kthim mbrapa mendoj. Ai më vonë i rrëfeu asaj se nuk kishte folur, pasi ishte xheloz për vëmendjen që ua dha fëmijëve. Është një turp i tillë që të dy duhej të duronin 20 vjet heshtje. Por, është e qartë se jo vetëm Yumi vuajti nga shpatulla e ftohtë e burrit të saj, por vetë Otou ishte viktimë e emocioneve të tij. Fëmijët shikuan ndërveprimin midis prindërve të tyre nga një distancë.

Nëse e gjeni veten ne nje situate te tille, mund t’ia komunikoni ndjenjat tuaja një pale të tretë për t’ju ndihmuar të kapërceni një zakon të tillë. Nuk është e shëndetshme që mosmarrëveshjet të kalojnë shumë kohë … aq me teper 20 vjet.