Lajmet E fundit

Tashmë I Njohur Për Të Gjithë Botën/ Ky Është 14 Vjeçari Që Parashikoi Ѕhрër Thimin E Раndemisë Globale, Ja Çfarë Këѕhillaѕh Jep

Tashmë i njohur për të gjithë botën/ Ky është 14 vjeçari që parashikoi ѕhрër thimin e раndemisë globale, ja çfarë këѕhillaѕh jep

Tashmë i njohur për të gjithë botën/ Ky është 14 vjeçari që parashikoi ѕhрër thimin e раndemisë globale, ja çfarë këѕhillaѕh jep

Abhigya Anand u bë mjaft popullor në internet pasi parashikoi me saktësi pandeminë e K0VID. 14-vjecari përshkroi në një mënyrë mjaft të guximshme sesi një katas.trofë e madhe do të prekte njerëzimin, e pas kësaj u zh duk për disa muaj.

Kur u rikthye online, postoi një video sesi do të jetë viti 2021 dhe çfarë zgjidhjesh do të kemi për të kaluar situatat e vështira. Sipas adoleshentit indian, prob.lemet e mëdha që shkaktoi rreshtimi i planetëve dhe lidhjet mes tyre, do të zgjidhen ngadalë.
Shtyp hapesiren reklamuese me poshte dhe lexoni lajmin e plote..