Lajmet E fundit

A mund ta gjeni shpejt skarën e fshehur në ilustrim? Rekordi është 15 sekonda (testoni shikimin)

Merrni një kronometër dhe përpiquni të gjeni zgjidhjen sa më shpejt të jetë e mundur. Enigmat shpesh i sfidojnë njerëzit për të gjetur gjënë e fshehur në ilustrim sa më shpejt të jetë e mundur, por edhe për t’u përpjekur të thyejnë kohën rekord të zbulimit.

Kjo enigmë është një mënyrë për të ristudiuar trurin, kujtesën dhe shikimin, dhe gjithçka që duhet të bëni është ta gjeni skarën që fshihet në një mori ushqimesh, siç raporton “Daily Mail”, përcjell Telegrafi.

Rekordi është 15 sekonda, pra a mund të gjeni ju një zgjidhje më shpejt?

Nëse po lodheni për të gjetur skarën e fshehur, shihni zgjidhjen këtu:
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..