Lajmet E fundit

Artan Hoxha tregon fakte: Vilat e VIP-ave në Tiranë janë të gjitha të kthyera në shtëpi bari por poli.cia nuk i prek

Gazetari Aetan Hoxha ka deklaruar se në zona rezidenciale në Tiranë po kult.ivohet ka.nabis. Në studion e Radar Informativ, Hoxha tha se vila të sht.renjta janë kthyer në “shtëpi” ba.ri.

“Pse u shumëfishuan ta i shtëpitë e ba.rit. Sepse shumë shqiptarë që u morën me kul.tivimin kan.abisit në Angli e mësuan atje dhe e sollëm këtu. Ne nuk dimin ta bënim. Ata erdhën që andej kanë sjellë tek.nikën, paj.isjet. Kam parë raste në 2013, 2014 por tani e kanë sofi.stikuar. Kanë infrast.rukturën dhe mje.tet duhura.

Nëse OSHEE nuk bash.këpunon me pol.icinë, se kërkon shumë energji…ka informacion që në zona rezidenciale ku edhe unë nuk hyj dot, komplekse ku rrinë VIP-a, ku ka vila nga 500 mijë euro, janë marrë vila dhe është mbjellë aty sepse policia aty nuk hyn dot. Nuk të shkon mendja se ai mund të marrë një banesë me qira me 200 euro në muaj dhe ta kthejë në shtëpi ka.na.bisi.

Aktualisht në Tiranë në zona rez.idenciale po kult.ivohet ka.nabis në zona të mbyllura. Aty i shpëton kontrollit. U bëj thirrje banorëve të këtyre zonave nëse ndjejnë va.pë duhet të gjejnë vigj.ilentë se aty duhet të jetë ndonjë shtëpi ba.ri me ll.ampa. Në këto zona ku jetojnë, politikanë, Vip-a po përdoren banesa nga gr.upet kri.mina.le për të kult.ivuar kan.abis. Duhet të ketë një plan kom.bëtar për ta godi.tur”, u shpreh ai.