Lajmet E fundit

“Kush Të Jep Të Drejtën Të Më Prekësh”, Sul.mohet Konkurrentja E Re / Plas Keq Në Emisionin Shqiptar Të Modës

Konkurrentja e fundit që iu shtua emisionit të modës “Style Star Shoë” është përballur me shumë kritika, sidomos nga konkurrentet e tjera. E që një gjë ka ndodhur për herë të parë në skenën e spektaklit. Pas debatit me vajzat e tjera, ndërkohë që po replikonte me jurinë, Boriana, një tjetër konkurrente, i afrohet dhe i prek veshjen si dhe kapelen Senajdës.

Më pas, Boriana është shprehur ‘’është kapele plazhi’’. Senajda si fillim, me të drejtë ka thënë ‘’Kush të jep të drejtën te më prekesh’’, më pas ka përsëritur që e tha njëherë se kapelja që kishte zgjedhur nuk ishte e duhura.