Lajmet E fundit

Sondazh: A duhet të shpallet edhe Edi Rama “NON-GRATA” ? Voto PO ose JO

 Shpreh mendimin duke sht ypur ne v1de0n e mep0shtme dhe duke u pergjigjur me PO ose JO

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundësi që të shprehim mendimin dhe arysetimin tuaj fansa të dashur rreth çështjes së fundit që ësht hapur për Kryeministrin Edi Rama pas vendimit të SHBA-ve për futjen në listën e zezë të Ish Kryeministrit Sali Berisha.

Shume nga qytetarët po na shkruajnë që të bëjmë një sondazh i cili perfaqeson Edi Ramen se a duhet SHBA ta shpallë persona NON GRATA pasi që ka shum nga ato që mendojnë dhe pretendojnë se gati se e gjithë klasa politike në vend është e korruptuar? Shpreh mendimin duke sht ypur ne v1de0n e mep0shtme dhe duke u pergjigjur me PO ose JO