Lajmet E fundit

Takimi i Eli Farës me Adem Jasharin ishte shum i veçantë : Komañdanti më kërkoi t’i këndoja …

Këngëtarja Eli Fara ka treguar për takimin që ka pasur me heroin e luf.tës së Kosovës, Adem Jasharin. Ajo tha se i ka kërkuar që t’i këndojë elegjinë për ish-diktatorin Enver Hoxha.

“Kur kam shkuar në ’96 për herë të parë në Amerikë më ka ndodhur diçka. Ishim me kontrata pune do këndoja në një restorant dhe më thanë se sot ka ardhur një adhurues i flaktë i joti. Më thanë se quhej Jashar dhe ishte në tavolinë të parë. Më thotë mua dua të dëgjoj elegjinë e Enver Hoxhës dhe e kam kënduar në ‘85 menjëherë pas vd3kjes dhe ka qenë një këngë shumë e bukur.

Më tregojnë se Jashari ka qenë në bu.rg për kohën, sistemin e komunizmit dhe them ‘Jashari ka qenë në bu.rg dhe kërkon elegjinë e Enver Hoxhës?’ Afrohem dhe më thotë unë vd3s për këngët e tua dhe kur isha në bu.rg u transmetua kënga dhe aq më ka pëlqyer tha sa kam thënë ‘të mos kish qenë për atë do kisha qarë një muaj’.

Vetëm për këtë fjalë që thash tha më futën në qeli 40 ditë. I ka pëlqyer muzika, strofa, vaji. Tani këndoje tha po hiqe atë strofën që ishte emri i tij. Pastaj e takoj më vonë dhe më thotë kam bërë 7 aks1dente dhe të 7 kanë qenë me CD tënde në makinë,”-tregoi Eli Fara e ftuar në emisionin “E diell”.