Lajmet E fundit

Vizitoi shqiponjën në mënyrën më të keqe të mundshme / Rama e lëvdëron vetën se është piktor i mrekullueshëm, vlerësojeni vetë

Teksa ka qenë prezent në aktivitetin e organizuar ditën e sotme në Akademinë e Shkencave, kryeministri Edi Rama ka lënë edhe në shënim. Ai ka publikuar një foto teksa shfaqet me një lapustil duke vizatuar me dorë shqiponjën dy krenare ndërsa në dy skajet e saj ka shkruar “Nderi më i madh për mua”.

Në fjalën e tij në Akademinë e Shkencave Rama deklaroi se më në fund ky institucion është çliruar për të konkretizuar punën e saj në profil të mirëfilltë shkencor. Por ajo që mbeti e papranueshem dhe për tu habitur është se si një piktor i “mrrekullueshëm” siç e quan vetën ai arrinë ta vizatojë shqiponjën aq keq. Shikojeni foton dhe vlerësojeni vet: