Lajmet E fundit

Askush Nuk E Priste/ Rama Miraton Ligjin, Nëse Ke Një Makinë Nga Janari Do T’i…

Askush nuk e priste/ Rama miraton ligjin, nëse ke një makinë nga janari do t’i…
Qeveria Rama ka miratuar disa ndryshime në lidhje me targimin e automjeteve.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Për herë të parë në Shqipëri nga janari mund të vendosësh targa të personalizuara (siç e ka Anglia, mund të vendosësh emrin në targë). Mësohet se këto targa do të kenë hapësirë për shënimin e shtatë (7) gërmave dhe sigurisht që do të kenë një tarifë ekstra krahas asaj standarde.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Po ashtu, do të prodhohen edhe targa me format më të vogël ose katrore për ato mjete që nuk kanë hapësirë për të vendosur targën standarde.