Lajmet E fundit

Gjuajte të sakta: Ambasadorja Kim qëllon me mi.troloz pranë Malit me Gropa (Pamje)

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Yuri Kim, në kuadër të stërvitjes “DefenderEurope 21” ka marrë pjesë në një seancë stërvitore në zonën e Bizës, pranë Malit me Gropa në Tiranë. Në foto duket ambasadorja Kim që ka bërë qitje me armë automatike dhe pistoletë, ndërsa në një foto tjetër shihet me dylbi.

Duke e pasur parasysh se amerikanët apo Shtetet e Bashkuara e kanë të lejuar mbajtjën e arm.ëve për cdo shtetas duket se edhe ambasadorja ka në artarin e saj disa lloje të arm.ëve përshkak se dje ajo u tregua mjaft e shkathët dhe qëlluese e sakt e pikës ku ësht dashur të qëlloj. Një bravo të madhe për Ambasadoren e SHBA-ve dhe miken e shqiptarëve.