Lajmet E fundit

Ilaçi më i fuqishëm nga mjekësia popullore: Kjo pije shkrin gurin në veshka për disa ditë (shpërndajeni)

Çlironi toksinat, rërën dhe gurët në veshka në vetëm 10 ditë. Studimet kanë treguar se çdo person i njëzetë v.uan nga gurët në veshka. Kur ky gur lëviz nëpër traktin ur.inar, mund të jetë një proces shumë i dhi.mbshëm. Sidoqoftë, falë vetëm një ushqimi, ju mund të eliminoni gurët në veshka brenda 10 ditëve.

Meli është përdorur në mjekësi që nga kohërat më të lashta, dhe efektet e tij të dobishme në trup janë të shumta. Meli është një drithër ushqyese dhe e shëndetshme që i përshtatet trupit tonë (jo vetëm zogjve).

Sa i përket gurit në veshkë, mel vepron duke thyer gurët, rërën dhe sedimentin në veshka. Ai gjithashtu pastron me sukses veshkat nga toksinat. Për të përgatitur pije do t’ju duhen përbërësit e mëposhtëm:

200 g mel