Lajmet E fundit

Punoj çdo ditë të zotit si për kafshatën e bukës së gojës deri në 10, ndërsa nusja as buk nuk më jep

Një burrë ka dërguar një mesazh i cili ka kërkuar qe te mbetet anonim, dhe ka kërkuar qe te postojmë ketë ngjarje për te cilën ai po mërzitet shumë, pasi sipas ti punon deri ne 10 te natës vetëm e vetëm qe familja e ti te ketë te gjitha te mirat.

“Punoj shumë si kali, por një dite ndodhi një problem ne firmën ku punoj edhe shefi me tha qe te shkoj ma herët ne shtëpi, ishte ora 8 diku”. Sapo shkova në shtëpi natyrisht ishte gruaja ajo që më priste në shtëpi por në vend se të gëzohej që kisha ardhur ajo me nervozizëm më pyeti se pse kisha ardhur më herët dhe se nëse dua buk le të gatuaj vetë diçka”.

Kam nevojë për ndihmën tuaj dhe mendimin tuaj se si të ja bëj me gruan time, të divorcohem apo të përbijë këtë problem.