Lajmet E fundit

U Fotografua Me Falmurin Kuq E Zi Midis Beogradi, Policët Serbë I Hak.merren Ke.q Shqiptarit (Video)

Ashtu sikurse është e kuqja për demat është edhe flamuri shqiptar dhe shqiponja dykrenare për mediat në Serbi. Në fund të vitit të kaluar një i ri nga Tropoja ka shkr.epur një foto në Beograd, ku në makinën e tij shihet i varur edhe flamuri kuq e zi.

Por edhe pse kanë kaluar muaj nga kjo ngjarje, me sa duket serbët nuk e kishin harruar këtë foto, të cilën e kanë bërë edhe lajm asokohe. E përditshmja “Kurir” shkruante përbri foton e tropojanit: / shtyp haps.iren me pos.htë dhe shiko konf.rontimin e shqiptarit me poli.cinë

PRO.VOKA.CIJA! Një shqiptar bëri një foto para simbolit të Serbisë në mes të natës, hapi flamurin e Shqipërisë dhe sh.pëtoi.” Por, ai është ka.pur 5 muaj më vonë në kufi. Atij iu vër.suIën 15 po.licë serbë dhe e dërguan men.jëherë në stacion, duke e ndër.lidhur rastin me Ballist Morinën. / shtyp haps.iren me pos.htë dhe shiko konf.rontimin e shqiptarit me poli.cinë