Lajmet E fundit

Provojeni fatin sepse gjasat janë të mëdha: Vjen lajmi i mirë për të gjithë shqiptarët që duan të ikin në Amerikë

Aplikimet për lotarinë amerikane do të hapen edhe këtë vit. Departamenti i Shtetit ka njoftuar se aplikimet do të hapen më 6 tetor. Aplikimet do të hapen të mërkurën në orën 12:00 dhe do të zgjasin deri në 9 nëntor.

Kjo është një mënyrë mjaft e mirë për ata që duan të provojnë fatin dhe të prekin ëndrrën amerikane. Megjithatë, ende e paqartë është se çfarë po ndodh me fituesit e viteve të shkuara.
Një pjesë e madhe e atyre që kanë fituar ngelën pa takime. Gjithsesi, tashmë është e konfirmuar. Aplikimet për vitin e ardhshëm hapen javën që vjen dhe ku i dihet, mund të jeni edhe ju fitues.

Do aplikoni këtë vit? E keni linkun më poshtë:

https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html