Lajmet E fundit

Sondazh: A mendoni që OPEN BALLKAN është një gabim i Edi Rames ?! PO – JO

Sondazh i bërë online për situaten e fundit qe ndodhi ne samitin europian, pasi shumë pyetje i kan bërë Edi Ramës prej te cilave ai tha qe nuk do flas shumë për këtë gjë, por veten di që Vuçiç do kërkonte falje Kosovës por në fund e jo ne fillim, prandaj Kurti dhe Kosova ka gabuar ne këtë çështje.

Çfarë Mendoni ju për këtë gjë? A mendoni që OPEN BALLKAN është një gabim i Edi Rames ?! PO – JO