Lajmet E fundit

Kjo është makina luksoze 400 mijë dollarëshe që Rama do të ketë/ E meriton apo jo?!

Edi Rama ka vendosur që mandatin e 3-të në krye të qeverisë ta nisë me një makinë të re, shumë më luksoze se ajo që kishte më parë. Por sërish nuk ka ndryshuar preferencat, pasi ka qëndruar tek prodhimet amerikane.

Pasi bra.ktisi ‘Lincolnin’ e bli.ndura që ai është shprehur se ja ka dhënë dhuratë vëllai i tij, Olsi, sot Rama ka shkuar në Presidencë për të bërë betimin me një makinë ‘GMC’ prodhim amerikan, por që mësohet se është e modi.fikuar.

Makina me të cilën lëviz sot Edi Rama mësohet se ka një vlerë prej më shumë se 400 mijë dollarësh, dhe cilësohet si një makinë që më së shumti e për.dorin kart.elet e dro.gës në Meksikë dhe oli.garkët rusë.

Eni.gmë ngelet kush është edhe zonja E. Hoxhallari pasi makina rezulton në pronësi të saj dhe sa lekë pag.uhet për qiranë nëse paguhet ?